Welkom bij Indubatt B.V., De batterijleverancier van nieuwe en goede gebruikte heftruckbatterijen, tractiebatterijen en batterijladers voor intern transportmaterieel. Verder zijn wij gespecialiseerd in het verhuren van heftruckbatterijen en acculaders. Kwaliteit tractiebatterijen en batterijladers met GARANTIE voor een scherpe prijs.

Indubatt B.V. levert en verhuurt tractiebatterijen voor de volgende toepassingen;
- Intern transport zoals pallettruck, heftruck, reachtruck & orderpicker
- Electrisch geleide voertuigen
- Electrisch varen
- Veeg- en schrobmachines


Altijd de beste kwaliteit voor u samengesteld
Wij leveren batterijen die op uw wens en specificatie en volgens onze kwaliteitseisen gebouwd worden in marktleidende fabrieken in Duitsland. U heeft altijd de beste kwaliteit voor uw machine(s) en uw inzetsituatie voor de scherpste prijs. Ook is volledige inzetgarantie van 60, 72 of zelfs 84 maanden mogelijk. Vraag naar de mogelijkheden.

Tractiebatterij huren? Dat is onze specialiteit !!
Wanneer u voor een korte periode een tractiebatterij of batterijlader nodig heeft en u vindt kopen geen optie, laat u dan verbazen door onze lage huurtarieven. Indubatt B.V. verhuur is gespecialiseerd in het verhuren van batterijen en batterijladers voor zowel korte als langere termijn. Vervanging: compleet nieuwe tractiebatterij of een nieuwe tractiebatterij op basis van uw huidige batterijcontainer.