Accu Still heftrucks

Hoogwaardig STILL is altijd al een pionier geweest op het gebied van elektromobiliteit. De accu technologie in elektrische trucks biedt u een optimaal afgestemde totaaloplossing, met oog voor: verlaging van bedrijfskosten, verhogen van de inzetbaarheid en veiligheid.

Maak de overstap van verbranding naar elektrisch van STILL, bespaar niet alleen op aanschafprijs maar ook operationeel is STILL een goede keuze. De elektrische vorkheftrucks van STILL zijn gebaseerd op bijna 100 jaar ervaring in de elektrotechniek. Profiteer van de innovaties; emissievrije aandrijving en prestaties tegen aanzienlijk lagere onderhoudskosten.

Heeft u een Still heftruck accu nodig?

De accu oftewel de tractiebatterij is dé krachtbron van de heftruck. Het kloppende hart van uw intern transport. Wij kunnen het niet vaak genoeg zeggen: goed periodiek onderhoud van de accu van de heftruck is van levensbelang. Ieder type batterij heeft zijn eigen specificaties en eigenschappen. Laad de batterij daarom altijd met de juiste batterijlader.

Vragen over STILL tractiebatterijen?

STILL heftruck accu’s

Heftrucks en accu’s voor elke situatie

Door het brede assortiment van tractiebatterijen is er altijd een passende accu voor uw situatie. Belangrijk is dus om bij de aanschaf goed uw wensen in kaart te brengen en uw keuze daarop aan te passen. Maar, daar blijft het niet bij. Een passende tractieaccu in de heftruck is minstens zo belangrijk om alles uit uw nieuwe truck te halen. Een accu met te veel of juist te weinig capaciteit zorgt voor inefficiëntie en bovendien kan dit leiden tot een kortere levensduur.

Tractieaccu’s zijn er in alle soorten en maten. Factoren die de juiste tractieaccu bepalen zijn onder andere de inzet, capaciteit, manier van laden en in hoeverre deze goed onderhouden kan worden. Onze specialisten adviseren u graag over de juiste type accu voor uw Still heftruck of ander intern transportmaterieel.

STILL tractiebatterij huren

Wij hebben veel verschillende afmetingen batterijen, van verschillende merken, in 24, 48 en 80 Volt op voorraad. Altijd vakkundig advies gericht op uw wensen en snelle levering.

  • Deskundig advies bij inhuur extra capaciteit
  • Snelle flexibele levering
  • Periodiek onderhoud verlengd levensduur
  • Levering door heel Nederland

STILL batterij kopen voor uw intern transport?

Bel ons nu! Wij adviseren u graag over de mogelijkheden, Nieuw en Gebruikt. Met het juiste tractiebatterij onderhoud heeft u de beste prestaties. Wij bieden u precies de juiste accu voor uw inzetduur en omstandigheden.

  • Direct uit voorraad leverbaar
  • De juiste tractiebatterij voor iedere inzet
  • Mogelijkheid om uw oude batterij in te ruilen

Vraag een offerte aan: