Batterijcontainer

Onze nieuwe en gebruikte, stalen batterijcontainers zijn van goede kwaliteit en voorzien van een dubbelzijdige zuurbestendige coating. Onze batterijcontainers zijn onder te verdelen in de DIN containers, de BS containers en de op maat gemaakte containers.

Heeft u al een batterijcontainer, maar wilt u een nieuwe batterij? Dan is het mogelijk uw huidige container te hergebruiken, mits deze nog bruikbaar is. Wij kunnen containers die nog in goede staat verkeren opnieuw schuren of schilderen en waar nodig lassen en coaten met de speciale zuurbestendige coating.

Wilt u direct weten of een container beschikbaar is? WhatsApp of bel met een van onze experts.

Vragen over de batterijcontainer? Neem contact met ons op.

Nieuwe of gebruikte batterijcontainer kopen

Batterijcontainer naar wens

Bij Indubatt bent u aan het goede adres als het om batterijcontainers gaat. Bent u specifiek op zoek naar een kunststof container voor bijvoorbeeld uw boot? Hierin kunnen wij u voorzien. Bij ons kunt u terecht voor zowel standaard containers, maar we kunnen ook op maat gemaakte containers leveren. Wilt u liever een gebruikte of een gloednieuwe container? Geen probleem! En de kleur? Die kiest u helemaal zelf. Wij leveren kwalitatieve batterijcontainers in diverse kleuren.

Lekkende of kapotte batterijcontainer

Heeft u een batterijcontainer die lekt en/of beschadigd is? Vervelend, maar ook hiermee kunnen wij u helpen. Wij bouwen uw batterij om in een nieuwe container, waardoor u weer kunt profiteren van een werkende en niet-lekkende batterijcontainer. Vanuit ons magazijn zijn enkele honderden containers uit voorraad leverbaar. Ideaal wanneer u met spoed een nieuwe batterijcontainer nodig heeft.

Profiteer te allen tijde van onze uitstekende service. Altijd vakkundig advies gericht op uw wensen en budget, acute levering van producten en altijd keuze in nieuwe of gebruikte batterijcontainers.

Nieuwe of gebruikte batterijcontainer kopen

Indubatt levert zowel nieuwe als gebruikte batterijcontainers voor uw tractie accu’s. We hebben altijd diverse containers direct op voorraad. Een gebruikte batterijcontainer biedt vele voordelen:

  • Als de eigen container lek is, kunnen de cellen hierin overgebouwd worden. Zowel in onze werkplaats als bij u op locatie
  • Goedkopere oplossing dan investeren in alleen een nieuwe container
  • Duurzame oplossing

Onderhoud verlengt de levensduur

Welke onderhoudswerkzaamheden hoe vaak en zorgvuldig te dienen worden uitgevoerd, is natuurlijk afhankelijk van de intensiteit van de inzet. Regelmatig onderhoud zorgt voor een langere levensduur en kleine mankementen aan de batterijcontainer worden sneller gesignaleerd en hersteld.

Ons team van experts staat voor u klaar om te ondersteunen, te adviseren en/of taken over te nemen. Zo bent u maximaal verzekerd van een optimale werking van uw batterijcontainer!

Vraag een offerte aan: