Batterijlader

Indubatt is specialist in nieuwe en gebruikte batterijladers voor uw heftruckbatterijen, stapelaars en hoogwerkers. Uit onze ruime voorraad kunnen we diverse type laders leveren, zoals conventioneel, hoogfrequent-, trakair-laders (met extra luchtpomp voor zuurcirculatie) en snelladers.

Bij Indubatt zorgen wij dat de klant de juiste batterijlader voor de tractie accu krijgt. We voorzien ook graag in advies over de juiste keuzes voor uw bedrijf. Wij bieden accu- en batterijladers voor vele elektrisch aangedreven toepassingen, zoals schoonmaakmachines, intern transport, hoogwerkers, elektrische rolstoelen, golfkarretjes en auto’s en vrachtwagens. Zowel verkoop als verhuur is mogelijk!

Vragen over een batterij lader? Neem contact met ons op.

Batterijlader huren of kopen

Passende acculader bij elke batterij

Voor elke batterij verhuren en verkopen wij een bijpassende lader. Daarin geven wij u de keuze tussen een nieuwe en gebruikte lader. Om een maximaal rendement te halen uit de batterijen is een perfect afgestemde batterijlader namelijk van cruciaal belang. Met een juiste lader kan uw tractie batterij jarenlang mee gaan zonder capaciteit te verliezen!

Profiteer te allen tijde van onze uitstekende service. Altijd vakkundig advies gericht op uw wensen en budget,  acute levering van producten en alle accu’s en batterijladers zijn BMWT-gekeurd.

Batterijlader huren

Wilt u een batterijlader huren? Indubatt verhuurt laders van diverse merken en voor diverse toepassingen. Het huren van een batterijlader heeft grote voordelen:

  • Geen hoge aanschafkosten
  • Vooraf inzicht in de kosten
  • Uw liquiditeit wordt niet belast, geen hoge investeringskosten
  • Altijd de juiste lader bij de juiste capaciteit van de batterij

Nieuwe of gebruikte batterijlader kopen

Koopt u liever een batterijlader voor uw accu? Wij hebben diverse type laders direct op voorraad. Het kopen van een batterijlader heeft ook veel voordelen.

  • Goede investering in uw eigen materieel
  • Over een aantal jaar toe aan een nieuwe lader of accu? Dan is de huidige lader nog steeds geld waard
  • Uw batterijlader kunt u dan ook gewoon inleveren bij Indubatt voor de huidige waarde

Vraag een offerte aan: