Verkoop batterijen & accu’s

Altijd een goed functionerende en veilige batterij, nieuw of gebruikt.

U bent gegarandeerd aan het juiste adres voor het kopen van een batterij en/of -lader voor een scherpe prijs.

U krijgt altijd, net zoals bij de verhuur, bij een koop van een nieuwe of gebruikte batterij en -lader een goed functionerend en veilig product. Onze batterijen en laders zijn altijd getest op hun capaciteit en hebben altijd een geldig BMWT Keur.

Onze experts zijn continu op zoek naar nieuwe gebruikte batterijen en -laders. Hierdoor is onze enorme voorraad altijd optimaal gevuld.

In onze werkplaats worden alle batterijen en -laders gecontroleerd en eventueel schoongemaakt. Tevens wordt op een gebruikte batterij een capaciteitstest uitgevoerd. U ontvangt de uitdraai van de test bij de koop van de batterij.

Batterij kopen? Neem gerust contact op!

Onze medewerkers staan iedere dag weer vol enthousiasme klaar voor u.

Batterijcontainer Indubatt tractie accu batterij heftruck

Ook containers in vele maten te koop

Naast de grote voorraad aan batterijen en -laders hebben we ook een grote voorraad nieuwe en gebruikte batterijcontainers. Is uw container gescheurd of lek? Laat ons weten welke afmetingen u nodig heeft, en we bouwen uw batterij om in een goede en veilige container.

Heeft u interesse in het aanschaffen van een batterij, -lader of container? Neem contact met ons op via 073 – 633 0405 of gebruik ons contactformulier.

Vraag een offerte aan: