Gebruikte tractie batterij huren of kopen

Indubatt is specialist in tractiebatterijen, voor nieuwe batterijen en gebruikte batterijen. Wij kopen batterijen op, reviseren deze en verkopen of verhuren deze weer. Bent u op zoek naar kwalitatief goede gebruikte tractiebatterijen? Neem eenvoudig contact op voor een scherpe prijs. Wij zijn uw schakel in capaciteit.

Voordelen gebruikte tractiebatterij

Veel gebruikte batterijen zijn vaak maar net twee jaar oud omdat ze in de eerste jaren zijn verhuurd. Gedurende deze periode zijn de batterijen goed onderhouden en verkeren ze in zeer goede staat. Echter wil men ze inruilen voor een nieuwe tractiebatterij.

Meer weten over ons totale verhuur en verkoop aanbod? Ga naar onze Producten pagina.

Vraag direct offerte aan:

Gebruikte batterijen accu's indubatt

Capaciteitstest en BMWT-keuring

Indubatt staat voor kwaliteit en is uw schakel in capaciteit. Iedere gebruikte batterij wordt door ons uitvoerig getest en de resultaten worden weergegeven in een rapport. Deze resultaten krijgt u altijd bij de gebruikte tractiebatterij meegeleverd. Met deze resultaten weet u precies wat u van de batterij kunt verwachten.

Iedere second life of tweedehands tractiebatterij wordt gekeurd alvorens deze wordt geleverd. De BMWT-keuring is een verplicht onderdeel.

Gebruikte batterij = slim investeren

Waarom kiezen voor second life batterij?

U kunt uzelf een aantal vragen stellen om te besluiten of u een gebruikte of een nieuwe batterij wilt aanschaffen of wilt huren?

 • Hoeveel uur wordt het voertuig ingezet?
 • Moet het voertuig constant veel hefvermogen hebben bij de inzet?
 • Hoe oud is het voertuig?
 • Wat is het budget voor een batterij?

Lagere aanschafwaarde

De aanschafwaarde van de tweede hands batterij is vele malen lager dan bij een nieuwe traktiebatterij. Ook als de inzet van het voertuig niet veel uren per dag is, is een aanschaf van een gebruikte batterij een slimme investering.

Alle voordelen op een rij:

 • Lagere aanschafprijs
 • Direct leverbaar
 • Voorzien van testrapport
 • BMWT-gekeurd
 • Zowel koop als huur mogelijk
 • Mogelijkheid tot afnemen van onderhoudscontract
 • Inruil mogelijk

Al onze tractiebatterijen worden uitvoerig getest!

Indubatt is uw schakel in capaciteit en staat voor kwaliteit. Alle gebuikte batterijen die wij leveren worden uitvoerig getest door onze eigen experts. Wilt u een kwalitatief goede tweedehands tractiebatterij voor een scherpe prijs. Neem dan direct contact met ons op.

Veel gestelde vragen:

De gebruikte batterij wordt vóór de verkoop getest volgens de DIN normen en u krijgt een uitdraai van deze test die bewijst dat de door u gekochte batterij levert wat wij afgesproken hebben. Een soort geboortebewijs.

Dit hangt af van het bouwjaar van de batterij

Jazeker, ook een defecte batterij heeft nog een restwaarde.

Merk onafhankelijk

Indubatt levert u heftruck accu’s voor alle merken zoals: Still, Jungheinrich, EP, Linde, Komatsu, Toyota, BT, TCM, Doosan, Hyster, Clark, Mitsubishi, Deawoo, Caterpillar, Nissan, Yale, Fiat, Crown, Kalmar en meer. Vraag het ons.

Vraag een offerte aan: