Over ons

Uw schakel in capaciteit

Wij zijn dé verhuurder op het gebied van traktiebatterijen en batterijladers voor elektrische voertuigen en machines voor zowel een korte als langere termijn. Al sinds 2009 zijn we actief op het gebied van de verhuur van gebruikte en nieuwe batterijen en -laders. Met onze enorme kennis en expertise hebben we al veel klanten optimaal kunnen helpen met hun vraag naar (tijdelijk extra) capaciteit. En niet alleen in de verhuur, maar ook in de verkoop van zowel nieuwe als gebruikte batterijen en -laders bent u bij ons aan het juiste adres.

Vragen? Neem gerust contact op!

Onze medewerkers staan iedere dag weer vol enthousiasme klaar voor u.

Verhurend Nederland

Altijd de beste kwaliteit voor u

Naast de verhuur en verkoop hebben wij een monteursteam tot onze beschikking die al het onderhoud kan verzorgen van uw batterij en/of -lader. Want iedere batterij en lader die gebruikt wordt, heeft onderhoud nodig. Alle monteurs zijn gecertificeerde keurmeesters en hebben veel kennis en expertise over alle modellen en types. Wij leveren batterijen die op uw wens en specificatie zijn afgestemd en volgens onze kwaliteitseisen gebouwd worden. U heeft altijd de beste kwaliteit voor uw machine(s) en uw capaciteit voor de scherpste prijs.

Ook is volledige inzetgarantie van 60, 72 of zelfs 84 maanden mogelijk. Vraag naar de mogelijkheden.

Onze medewerkers staan iedere dag weer vol enthousiasme klaar voor u. We zijn echt úw schakel in capaciteit.

Sinds april 2018 zijn we lid van Verhurend Nederland, divisie Machineverhuur. Zij zijn een brancheorganisatie voor de Nederlandse verhuurmarkt. Indubatt is het eerste lid die huurtraktiebatterijen en -laders aanbiedt.

Vraag een offerte aan: