Verhuur batterijen

Hou uw liquiditeit beschikbaar voor je kernactiviteiten en huur!

Een wisselbatterij nodig? Heeft u een periode meer capaciteit nodig? Wordt uw eigen batterij gerepareerd? Huur bij ons uw (wissel)batterij tegen scherpe prijzen voor korte of langere termijn, met of zonder water-bijvul-onderhoudscontract!

Wij zijn dé verhuurder van batterijen en batterijladers voor al het elektrisch transport. Door onze grote voorraad met vele modellen en type batterijen en -laders kunnen we snel leveren tegen een scherpe prijs. Of het nu voor een maand, een week of voor zelfs maar één dag is, op ons kunt u rekenen.

Wilt u meer informatie of advies over huurmogelijkheden? Neem contact met ons op via 073 – 633 04 05 of gebruik ons contactformulier.

Wij zijn úw schakel in capaciteit.

Onze voordelen:

  • Geen hoge aanschafkosten
  • Snelle leveringen
  • Vooraf inzicht in de kosten
  • Uw liquiditeit wordt niet belast, geen hoge investeringskosten
  • Altijd de juiste capaciteit
  • De batterijen en -laders zijn altijd BMWT gekeurd

Veel gestelde vragen:

Huren kan al voor 1 dag, er is geen opzegtermijn.

Huurbatterijen kunnen meelopen met het onderhoud wat u zelf al verzorgt voor uw batterijen. Tevens kunnen wij ook het onderhoud tegen meerprijs aanbieden.

Dan neemt u direct contact met ons op en zoeken we naar de snelste oplossing om dit te repareren. Dit zou kunnen door direct een monteur langs te sturen of om de huurbatterij om te wisselen tegen een andere huurbatterij.

Vraag een offerte aan: