Verkoop uw batterijen, huur bij Indubatt en investeer in uw bedrijf!

Huur zodat financiële middelen vrijkomen

Geld dat “vast zit” in verbruiksmiddelen zoals tractiebatterijen, kan de groei van uw organisatie in de weg staan. Laat uw financiële middelen maximaal voor u werken!

Indubatt biedt een slimme oplossing voor alle bedrijven die tractiebatterijen gebruiken. Wij geven u de mogelijkheid om uw bestaande vloot tractiebatterijen over te nemen en deze vervolgens terug aan te bieden als huurbatterijen. Deze service is gericht op het optimaliseren van uw bedrijfsvoering en het minimaliseren van kosten.

Kiezen voor deze constructie stelt u in staat om uw nieuwe beschikbare financiële middelen te investeren in uw organisatie, waardoor u meer omzet kunt genereren. U kunt vertrouwen op betrouwbare tractiebatterijen die altijd optimaal zijn onderhouden. Bovendien nemen wij de verantwoordelijkheid voor onderhoud en keuringen van de tractiebatterijen op ons, waardoor u zich volledig kunt richten op uw kernactiviteiten en de groei van uw bedrijf.

verhuur tractiebatterijen

Onze voordelen:

 • Geen hoge aanschafkosten
 • Snelle leveringen
 • Vooraf inzicht in de kosten
 • Uw liquiditeit wordt niet belast, geen hoge investeringskosten
 • Altijd de juiste capaciteit
 • De batterijen en -laders zijn altijd BMWT gekeurd

Voor advies of offerte?

Verkoop uw tractiebatterijen en wissel in voor huur

Wat bieden wij aan?

 • Overname van uw tractiebatterijen:
  We kopen uw bestaande vloot tractiebatterijen over en bieden ze vervolgens terug aan als huurbatterijen. Hoe groter uw vloot tractiebatterijen, des te groter uw vrij gekomen liquiditeit is. Deze kan vervolgens worden ingezet voor de financiering van projecten waarmee u uw omzet laat groeien!
 • Zekerheid van lage maandelijkse kosten:
  Door te kiezen voor onze huurconstructie geniet u van lage maandelijkse kosten, wat zorgt voor financiële stabiliteit en voorspelbaarheid in uw bedrijfsuitgaven.
 • Onderhoud en keuring aan verhuur batterijen:
  Wij regelen het onderhoud en de jaarlijkse keuring van de batterijen, waardoor u zich kunt concentreren op uw kernactiviteiten zonder uzelf zorgen te hoeven maken over technische zaken.
 • Directe vervanging bij onderhoud of reparatie:
  Indien nodig zorgen wij direct voor een vervangende batterij, zodat uw bedrijfsactiviteiten zonder onderbreking kunnen doorgaan.
 • Beschikbaar voor alle merken en typen tractiebatterijen:
  Onze huuroptie is flexibel en geschikt voor alle merken en typen tractiebatterijen, waardoor u niet gebonden bent aan specifieke leveranciers.

Huren bij Indubatt heeft vele voordelen

Door te kiezen voor Indubatt’s huurconstructie profiteert u van diverse voordelen:

 1. Verbeterde financiële flexibiliteit: Door uw batterijen te verkopen en ze vervolgens terug te huren, ontvangt u een kapitaalinjectie die u kunt gebruiken om te investeren in de groei van uw organisatie.
 2. Lagere maandelijkse kosten: Huurkosten zijn meestal voordeliger dan de kosten voor het aanschaffen en onderhouden van batterijen, waardoor u op de lange termijn kosten bespaart.
 3. Gemak en gemoedsrust: Met onze service hoeft u zich geen zorgen te maken over het onderhoud en de keuring van de batterijen. Wij verzorgen alles voor u, zodat u zich kunt concentreren op uw bedrijfsactiviteiten.
 4. Minimale uitvaltijd: Dankzij onze directe vervangingsservice kunt u blijven werken zonder onderbreking, zelfs als er onderhoud of reparaties nodig zijn aan de gehuurde batterijen.

Kies voor Indubatt en profiteer van onze expertise en betrouwbare service op het gebied van tractiebatterijen. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie!

Korte termijn én lange termijn verhuur van tractiebatterijen

Heeft u een wisselbatterij nodig? Heeft u een periode meer capaciteit nodig? Wordt uw eigen batterij gerepareerd? Huur bij ons uw (wissel)batterij tegen scherpe prijzen voor korte of langere termijn, met of zonder water-bijvul-onderhoudscontract!

Wij zijn dé verhuurder van batterijen en batterijladers voor al het elektrisch transport. Door onze grote voorraad met vele modellen en type batterijen en -laders kunnen we snel leveren tegen een scherpe prijs. Of het nu voor een maand, een week of voor zelfs maar één dag is, op ons kunt u rekenen.

Wilt u meer informatie of advies over huurmogelijkheden? Neem contact met ons op via 073 – 633 0405 of gebruik ons contactformulier.

Wij zijn úw schakel in capaciteit.

tractiebatterij met automatisch bijvulsysteem
Indubatt biedt de mogelijkheid om uw accu's te huren

Veel gestelde vragen:

Huren kan al voor 1 dag, er is geen opzegtermijn.

Huurbatterijen kunnen meelopen met het onderhoud wat u zelf al verzorgt voor uw batterijen. Tevens kunnen wij ook het onderhoud tegen meerprijs aanbieden.

Dan neemt u direct contact met ons op en zoeken we naar de snelste oplossing om dit te repareren. Dit zou kunnen door direct een monteur langs te sturen of om de huurbatterij om te wisselen tegen een andere huurbatterij.

Vraag een offerte aan: