Hijsjuk

Tractiebatterijen of tractieaccu’s van bijvoorbeeld heftrucks, reachtrucks, hoogwerkers of zijladers zijn vaak groot of zwaar en daardoor lastig goed en veilig op te tillen of te verplaatsen. Een hijsjuk is erg geschikt om dit klusje te vergemakkelijken. Met een hijsjuk kunt u snel en veilig een tractieaccu verwisselen of verplaatsen. Een hijsjuk bestaat uit een balk met meerdere hijsogen. Het gewicht van de tractie accu wordt zo verdeeld over meerdere punten.

De hijsjuk kunt u bijvoorbeeld bevestigen aan een heftruck of ander materieel en zo kunt u de tractie accu verplaatsen naar een andere plek of naar het acculaadstation.

Indubatt is specialist in tractie accu’s en kan u helpen bij het vinden van de juiste hijsjuk voor uw toepassing. Bij ons kunt u een hijsjuk zowel huren als kopen.

Vragen over een hijsjuk? Neem contact met ons op.

Wat is een hijsjuk en waarvoor gebruikt u een hijsjuk

Het juiste hijsmiddel voor uw heftruck accu

Een hijsjuk zorgt ervoor dat u of uw werknemers veilig een heftruck accu kunnen verplaatsen. Toch zijn er ook een aantal risico’s verbonden aan het werken met een hijsjuk. Zo kunnen de ogen of het laswerk scheuren, kunnen onderdelen verbuigen of kan de hijsjuk gaan roesten. Door te kiezen voor het juiste hijsmiddel voor uw toepassing en deze regelmatig te controleren of onderhouden kunnen deze veiligheidsrisico’s worden voorkomen.

Ook dient een hijsjuk regelmatig te worden voorzien van de juiste keuringen of CE-markeringen. Bij Indubatt krijgt u altijd goed gekeurde hijsjukken. Veiligheid staat bij ons voorop.

Ook op zoek naar een tractie accu of heftruck accu? Bij Indubatt kunnen we u direct voorzien van een nieuwe of gebruikte accu, zowel verhuur als verkoop.

Hijsjuk huren

Wilt u een hijsjuk huren? Indubatt verhuurt diverse hijsjukken of evenaars voor diverse toepassingen. Het huren van een hijsjuk heeft grote voordelen.

  • Geen hoge aanschafkosten
  • Vooraf inzicht in de kosten
  • Altijd het juiste materieel

Hijsjuk kopen

Koopt u liever een hijsjuk? Wij hebben nieuwe en gebruikte hijsjukken voor de verkoop direct op voorraad. Het kopen van een hijsjuk heeft ook veel voordelen.

  • Goede investering voor uw heftruck of tractie accu
  • Over een aantal jaar toe aan een nieuwe? Dan is de huidige hijsjuk nog steeds geld waard
  • U kunt uw hijsjuk bij ons altijd weer inleveren voor de huidige waarde

Vraag een offerte aan: