Acculader heftruck

Het goed, veilig en efficiënt opladen van een heftruck accu of batterij is essentieel voor de prestaties en het verbruik van uw heftruck, reachtruck of ander intern transport materieel. Niet alleen zorgt het efficiënt opladen van uw heftruck accu voor betere prestaties, ook gaat uw accu of batterij langer mee.

Indubatt is specialist in nieuwe en gebruikte acculaders voor uw heftruck, zowel verhuur als verkoop. Vanuit onze ruimte voorraad kunnen we diverse acculaders leveren: conventioneel, hoogfrequent, snelladers of trakair laders. Wij zorgen voor de juiste lader voor uw accu en voorzien u graag in advies over de juiste keuze voor uw bedrijf.

Vragen over een acculader? Neem contact met ons op.

heftruck accu huren of kopen

Verschillende acculaders voor heftrucks

Voor heftrucks en andere elektrisch aangedreven toepassingen bieden we verschillende type acculaders aan, zowel nieuw als gebruikt. Een conventionele lader is betrouwbaar, relatief goedkoop en is vooral geschikt als de laadtijd niet van belang is of de tractie accu minder intensief wordt gebruikt. Een hoogfrequent lader is geschikt wanneer het laadproces snel en gecontroleerd moet verlopen. De aanschafprijs is duurder dan een conventionele lader maar door een lagere accutemperatuur tijdens het laden heeft de accu een langere levensduur. Daarnaast bieden we snelladers of trakair laders als de accu snel en vaak opgeladen dient te worden. Een trak air lader is een speciale acculader met extra luchtpomp voor zuurregulatie. Hierdoor mag een batterij tussenladingen ondergaan en is de laadtijd aanzienlijk korter.

Benieuwd welke acculader het beste past bij uw bedrijf en activiteiten? Wij voorzien u graag van advies!

Acculader huren

Wilt u een acculader huren voor uw heftruck? Indubatt verhuurt alle verschillende type laders van diverse merken en voor diverse toepassingen. Het huren van een acculader heeft grote voordelen:

  • Geen hoge aanschafkosten
  • Vooraf inzicht in de kosten
  • Uw liquiditeit wordt niet belast
  • Altijd de juiste acculader bij de juiste capaciteit van de heftruck accu

Nieuwe of gebruikte acculader kopen

Koopt u liever een acculader voor uw heftruck? Wij hebben diverse type laders direct op voorraad, zowel nieuw als gebruikt:

  • Goede investering in eigen materieel
  • Uw acculader kunt u bij ons weer inleveren voor de huidige waarde als u aan vervanging toe bent
  • Zo blijft uw acculader geld waard!

Vraag een offerte aan: