Clark heftruck accu

Clark is al meer dan 100 jaar een betrouwbare leverancier van hoogwaardige interne transportmiddelen, zoals vorkheftrucks, stapelaars en pallettrucks. De heftrucks van dit gerenommeerde merk onderscheiden zich door hun robuuste constructie. Ze zijn daarmee geschikt om zware lasten te dragen en om te werken in ruige omgevingen. De efficiëntie en gebruiksvriendelijkheid van Clark maken dat de transportmiddelen van dit merk een aanwinst zijn voor uw magazijn, distributiecentrum, loods of havengebied. Clark biedt een breed assortiment aan interne transportmiddelen, waaronder elektrische modellen die voorzien zijn van een tractie accu.

Nieuwe of gebruikte tractiebatterij nodig?

Heeft u voor uw elektrische Clark heftruck een nieuwe tractiebatterij nodig? Indubatt levert u zowel nieuwe als tweedehands tractiebatterijen voor uw Clark materieel. Indubatt is dé onafhankelijke tractiebatterij specialist en is de schakel in uw capaciteit.

Breed assortiment tractiebatterijen

Door het brede assortiment van Indubatt is er altijd een passende batterij voor uw situatie. De tractieaccu voor uw heftruck, reachtruck of palletwagen is het hart van uw rollend materiaal binnen logistiek. Een batterij met te veel of juist te weinig capaciteit zorgt voor inefficiëntie en bovendien kan dit leiden tot een kortere levensduur.

Clark heftruck accu’s nodig?

Vraag direct een offerte aan voor een nieuwe of gebruikte tractiebatterij.