Heftruck accu Crown

Het Crown leveringsprogramma omvat smalle gangen trucks, elektrische pallet-trucks, elektrische stapelaars, order verzameltrucks, reachtrucks en vorkheftrucks. De trucks zijn bekend om hun legendarische robuustheid, ze zijn gemaakt om lasten te kunnen vervoeren tot een gewicht van 3000 kg en zijn in staat om pallets tot een hoogte van ruim 13 meter weg te zetten.

Crown biedt u meerwaarde en veelzijdigheid in een multifunctionele heftruck. U kunt de Crown heftruck zo samenstellen dat deze helemaal op uw behoeften is afgestemd. Zowel het model met drie als dat met vier wielen biedt u onmiskenbare voordelen op het gebied van stabiliteit en wendbaarheid.

Vragen over Crown tractiebatterijen?

tractiebatterijen voor Crown heftrucks

Crown tractieaccu kopen of huren

Of u nu een huurbatterij voor een dag of voor zes jaar nodig heeft, Indubatt heeft de juiste oplossing. Wij helpen u bij seizoenpieken en speciale projecten met huuropties voor de lange en korte termijn die op uw behoeften zijn afgestemd. Onze gebruikte heftruck tractiebatterijen voldoen aan veiligheids- en prestatienormen en u kunt op dezelfde service rekenen als bij een nieuwe heftruck accu.

Crown tractiebatterij huren

Tijdelijke inhuur van extra capaciteit kan heel wat tijd en geld besparen dankzij verhoogde efficiëntie, verbeterde productiviteit en geen hoge initiële aanschafkosten.

  • Vooraf inzicht in de kosten
  • Altijd de juiste capaciteit
  • Optioneel, ontzorgen onderhoud en keuring
  • Geen hoge investeringskosten

Crown gebruikte tractiebatterij kopen

Koopt u liever een Crown accu? Indubatt heeft gebruikte tractiebatterijen voor de verkoop op voorraad. Het kopen van een tractie accu heeft ook veel voordelen.

  • Goede investering in uw elektrisch intern transport
  • Betrouwbare oplossing voor veeleisende toepassingen
  • Voorzien van uitgebreid inspectie en capaciteitstest rapport
  • Bij Indubatt kunt u tractiebatterijen inruilen voor de huidige waarde

Vraag een offerte aan: