Verhuur, ook tijdens crisis

Tijdens een crisis is continuïteit van vele (bedrijfsprocessen) belangrijk en soms van essentieel belang. Maar liquide middelen zijn dan niet altijd voorhanden. Dan is verhuur voor een tijdelijke periode de oplossing.
Wij verhuren BMWT-gekeurde traktiebatterijen en laders voor alle elektrische voertuigen en machines voor zowel korte als langere termijn.

De vele voordelen van het huren van batterijen, accu’s en laders bij ons:

 • Geen investeringen, uw liquiditeit wordt niet belast!
 • Geen hoge aanschafkosten
 • Snelle leveringen
 • Vooraf inzicht in de kosten
 • Altijd de juiste capaciteit
 • De batterijen en -laders zijn altijd BMWT gekeurd.

24/7 SOS-dienst

Er kunnen altijd storingen ontstaan. En de meeste storingen komen op een zeer ongelukkig moment. Ons serviceteam staat dag en nacht klaar om ervoor te zorgen dat de logistieke processen met de heftruck, reachtrucks of andere machines door kunnen gaan. Heeft u zelf geen technische dienst in huis? Bel ons, en wij staan voor u klaar om de storing zo snel, accuraat en zorgvuldig mogelijk op te lossen.

Bel ons nu, 073 – 633 0405. 

Wij zijn úw schakel in capaciteit, ook tijdens crisis tijd.

Liever de tips van Indubatt apart downloaden?

Dat kan. Klik op de afbeelding en download ze gratis.

Geen investeringen doen in tijden van crisis is heel begrijpelijk. Met verhuurmogelijkheden hou je je liquiditeit voor andere zaken over.
Blijf noodzakelijk onderhoud plegen aan je batterijen en laders. Want stilstand is wat niemand wil. Onze experts staan voor u klaar.
Investeer in de juiste onderdelen en huur wat mogelijk is om niet vast te zitten aan een hoge aanschafwaarde. Bij Indubatt huurt u extra capaciteit voor uw heftruck van één dag tot een langere periode.
Los storingen snel en deskundig op. Want stilstand is wat niemand wil. Onze experts helpen u hierbij.
Huur niet langer dan nodig. Bij Indubatt kunt u traktiebatterijen en/of laders huren van één dag tot een langere periode

Huren kan de oplossing zijn in tijden van onzekerheid. Maar veiligheid staat bovenaan. Zorg dat u werkt met goedgekeurde machines en materialen.
In tijden van crisis doet iedereen wat die kan. Zo kunnen wij u ontzorgen op het gebied van onderhoud aan uw traktiebatterijen en laders.
Help elkaar, juist nu in crisistijd Wij helpen u met de optimale oplossing voor uw traktiebatterij in uw heftruck of ander elektrisch voertuig.
Tijdens een crisis is continuïteit nóg belangrijker. Daarom werken wij ook met een inzetgarantie voor onze traktiebatterijen en laders, zodat essentiële processen door kunnen gaan.
Verhuur-tijdens-crisis-10-tips

Wilt u meer informatie of advies over huurmogelijkheden? Neem contact met ons op via 073 – 633 04 05 of gebruik ons contactformulier. 

Onze voordelen:

 • Geen hoge aanschafkosten
 • Snelle leveringen
 • Vooraf inzicht in de kosten
 • Uw liquiditeit wordt niet belast, geen hoge investeringskosten
 • Altijd de juiste capaciteit
 • De batterijen en -laders zijn altijd BMWT gekeurd

Vraag een offerte aan: