GNB – Exide batterijen en accu’s

GNB – Exide is een bekende speler op de markt van tractieaccu’s en batterijen voor bijvoorbeeld vorkheftrucks, pallettrucks, reinigingsmachines en hoogwerkers. De batterijen staan bekend om hun hoge capaciteit en snelle en slimme laadtechnieken.

Bij Indubatt kunt u terecht voor zowel verhuur als verkoop van verschillende type GNB – Exide batterijen en accu’s.

Wij ontzorgen u graag. We kijken welke accu het beste past bij uw inzet en zorgen ervoor dat u, door onze flexibele contracten en onderhoud, altijd beschikt over de juiste capaciteit.

Vragen over GNB – Exide batterijen?

gnb exide accu huren of kopen

Krachten bundelen met GNB en Exide

Vanaf 2000 heeft Exide het bedrijf GNB technologie over genomen. Dit was een strategische keuze om vervolgens de aanwezigheid te vergroten op de Noord-Amerikaanse markt voor auto- en industriële batterijoplossingen.

De toepassingen van de batterijoplossingen van GNB – Exide is legio. Denk aan batterijen, laders en automatische vulsystemen voor verschillende branches: intern transport en logistiek, luchtvaart, scheepvaart, openbaar vervoer, schoonmaakbranche en landbouw.

Hierdoor kan Indubatt ook beschikken over vele verschillende afmetingen en capaciteit om zo de juiste batterij aan te bieden voor de verhuur en de verkoop.

Exide accu huren

Wilt u een Exide accu huren? Indubatt verhuurt tractie accu’s van diverse merken. Het huren van een accu voor uw heftruck of reachtruck heeft grote voordelen.

 • Geen hoge aanschafkosten.
 • Vooraf inzicht in de kosten.
 • Uw liquiditeit wordt niet belast, geen hoge investeringskosten.
 • Altijd de juiste capaciteit.

(Gebruikte) Exide accu kopen

Koopt u liever een GNB – Exide accu? Wij hebben gebruikte accu’s voor de verkoop direct op voorraad. Het kopen van een tractie accu heeft ook veel voordelen.

 • Goede investering in uw eigen heftruck.
 • Over een aantal jaar toe aan een nieuwe? Dan is de huidige batterij nog steeds geld waard.
 • Bij Indubatt kunt u deze accu gewoon inruilen voor de huidige waarde.

Onderhoud, service en keuring van huur batterijen van Indubatt

De voordelen van een flexibel contract bij Indubatt:

 • Wij ontzorgen u. Anticipeer op onverwachte reparaties en verminder stilstand van uw machine of voertuig.
 • Laat uw batterij altijd onderhouden door een van onze specialisten. Wij kunnen dit voor u verzorgen via één van onze onderhoudscontracten. Ook als u niet bij ons huurt of heeft gekocht.
 • Al onze accu’s, batterijen en laders, zowel voor verhuur als voor de verkoop, zijn getest door onze batterijspecialisten.
 • Wij verzorgen deze keuring, óók als u niet bij ons heeft gehuurd of gekocht.

Wilt u meer weten? Of wilt u een gerichte offerte voor het huren van batterijen? Bel 073 – 633 0405 of mail info@indubatt.nl.

Vraag een offerte aan: