Hawker heftruck accu’s

Hawker is een heftruck merk dat al jarenlang gebruikt wordt op de interne transportmiddelen markt. Inmiddels zijn er al flink wat verschillende tractiebatterijen voor een Hawker heftruck op de markt gekomen.

Alle batterijen die Hawker op de markt heeft gebracht zijn voor zware toepassingen. Dit betekend dat de batterijen te gebruiken zijn bij diensten met ontladingen van 80% C5 en bij een hoge ontlaadstroom. Bovendien zijn de batterijen handig voor ploegendiensten met of zonder batterijwissel. Daarnaast zijn de accu’s, zowel tijdens het opladen als bij gebruik, bestemd tegen hoge omgevingstemperaturen. De Hawker heftruck accu’s zijn ideaal voor zowel eenvoudige toepassingen als voor stroom intensief gebruik.

Vragen over Hawker tractiebatterijen?

Indubatt verhuur verkoop tractie batterijen accu en laders

Hawker tractieaccu huren

Hawker is een superieur, efficiënt en betrouwbaar merk. Door de goede kwaliteit van de heftrucks en de accu’s, zien we het merk Hawker vaak terug in bedrijfshallen of werkplaatsen. Doordat de heftrucks en batterijen gebruiksintensief zijn, zullen deze soms aan onderhoud of vervanging toe zijn. Bij Indubatt kunt u terecht voor Hawker tractiebatterijen of alternatieven. Wij doen zowel aan verkoop als verhuur van de tractie accu’s.

Een goede investering!

Heftrucks zijn een investering. Het is dan ook belangrijk om de onderdelen goed te onderhouden en er zuinig op te zijn. De heftrucks van Hawker zijn praktisch en comfortabel in gebruik. Daar hoort een efficiënte accu bij.

De meest recente tractiebatterij die Hawker op de markt heeft gebracht heet Hawker perfect plus. Bij deze batterij is het vullen van de positieve platen verbeterd, waardoor de batterij niet alleen efficiënter in gebruik is maar ook tijdens het opladen.

Hawker heeft tractiebatterijen die verschillen in inzet, capaciteit en manier van laden. Onze specialisten van Indubatt adviseren u graag bij uw keuze!

Hawker accu huren

Wilt u een accu voor uw Hawker heftruck huren? Bij Indubatt kunt u terecht voor tractie accu’s van verschillende merken. Het huren van een accu voor uw heftruck of ander intern transportmiddel heeft meerdere voordelen:

  • Geen hoge aanschafkosten.
  • Vooraf inzicht in de kosten.
  • Uw liquiditeit wordt niet belast, geen hoge investeringskosten.
  • Altijd de juiste capaciteit.

Hawker accu kopen

Wilt u liever een Hawker accu kopen? Wij verkopen zowel gebruikte als nieuwe accu’s voor uw Hawker heftruck. Het kopen van een tractie accu heeft ook een aantal voordelen:

  • Goede investering in uw eigen heftruck.
  • Besluit u over een aantal jaar een nieuwe heftruck te kopen? Dan is de huidige batterij nog steeds geld waard.
  • Bij Indubatt kunt u de batterij inleveren voor de huidige waarde.

Vraag een offerte aan: