Heftruck accu Cesab

Cesab staat bekend om het breed scala aan heftruckmodellen die zijn ontworpen voor verschillende toepassingen en industrieën, zoals de productiesector, logistiek, magazijnbeheer en meer. Cesab biedt een gevarieerd aanbod aan heftruckmodellen, waaronder elektrische varianten die voortgedreven worden door een tractie accu. Het voordeel van deze heftrucks is dat ze milieuvriendelijk zijn en minder onderhoud vergen. Dit komt omdat elektrische heftrucks met tractie accu minder bewegende delen hebben dan varianten met een verbrandingsmotor. Mocht de tractiebatterij van uw Cesab heftruck eenmaal aan vervanging toe zijn, dan regelt Indubatt snel een vervanger voor u. Indubatt biedt voor Cesab heftrucks zowel nieuwe als gebruikte tractie accu’s. Ook is het mogelijk een tractiebatterij voor korte (vanaf 1 dag!) of lange termijn te huren via Indubatt.

Nieuwe of gebruikte tractie accu voor uw Cesab heftruck nodig?

Met het juiste onderhoud gaan tractie accu’s moeiteloos jarenlang mee, maar uiteindelijk komt er een moment waarop elke accu moet worden vervangen. Bij Indubatt kunt u nieuwe en gebruikte tractiebatterijen kopen, maar ook tractiebatterijen huren. We kijken graag wat het meest voordelig voor u is.

Naast verkoop en verhuur van accu’s voor Cesab transportmiddelen kunt u bij ons terecht voor onderhoud en service, keuring en inspectie van tractie accu’s. Daarnaast bieden we accessoires en toebehoren, zoals acculaadstations en automatische vulsystemen waarmee we de levensduur van de tractiebatterij voor uw Cesab heftruck verder kunnen verlengen.

Tractie accu voor Cesab nodig?

Vraag direct een offerte aan voor een nieuwe of gebruikte tractiebatterij.