Heftruck accu Yale

Het Amerikaanse merk Yale levert al elektrische heftrucks sinds 1932. De robuuste en veilige heftrucks worden over de hele wereld gebruikt voor intern transport. Met een uitgebreid netwerk van dealers en servicecentra biedt Yale een uitstekende service. Op een Yale heftruck kunt u rekenen.

Het hart van uw Yale heftruck is de tractie accu, ook wel tractiebatterij of loodzuurbatterij genoemd. Zo’n accu gaat met het juiste onderhoud jarenlang mee, maar is deze eenmaal aan vervanging toe, dan wilt u dat deze wel snel vervangen wordt. Een stilstaande heftruck kan voor forse vertraging in uw werkproces zorgen, met alle gevolgen van dien.

Koop of huur een tractiebatterij voor uw Yale heftruck

Met de kennis en kunde van Indubatt staat uw heftruck nooit lang stil. We leveren namelijk nieuwe en gebruikte tractie accu’s direct uit voorraad, ook voor uw Yale heftruck. U kunt deze uiteraard bij ons kopen, maar heeft u ook al eens aan huren gedacht? Ook dat kan bij Indubatt. Voor lange termijn en korte termijn. U kunt zelfs een wisselaccu huren voor de periode van slechts één dag.

Twijfelt u of huren of kopen in uw specifieke situatie voordeliger is? Neem gerust contact met ons op voor vrijblijvend advies. Samen zorgen we ervoor dat u het meeste rendement haalt uit uw Yale heftruck!

Naast verkoop en verhuur van accu’s voor Yale transportmiddelen kunt u bij ons terecht voor onderhoud, inspectie en keuringen van tractie accu’s. Daarnaast leveren we een ruim assortiment aan toebehoren, zoals acculaadstations en automatische vulsystemen waarmee we de levensduur van de tractiebatterij voor uw Yale heftruck verder kunnen verlengen.

Tractie accu voor Yale heftruck nodig?

Vraag direct een offerte aan voor een nieuwe of gebruikte tractiebatterij.