Hoppecke batterij huren

Wilt u Hoppecke batterijen huren, zodat u altijd voldoende capaciteit heeft en geen zorgen over onderhoud, wisselbatterijen, inspecties en keuringen. Neem dan contact met ons op. Indubatt is úw schakel in capaciteit.

Waarom Indubatt?

Indubatt is uw merk onafhankelijke partner in het verhuren van allerlei accu’s en batterijen waaronder ook het merk Hoppecke. Wij denken in oplossingen en bekijken samen met u wat u nodig heeft aan capaciteit. Wij verzorgen het totale onderhoud van uw traktiebatterij en batterijlader. Ook voor een inspectie. keuring en/of reparaties aan uw batterij en -lader zijn wij er voor u, ongeacht of u bij ons huurt of koopt. Indubatt ontzorgt u volledig.

Vragen over het huren van Hoppecke batterijen?

Hoppecke heftruck wissel tractiebatterij accu verhuur huur

Hoppecke groen

Met de verscheidenheid van de batterijportfolio van Hoppecke kan Indubatt de juiste energiebron aanbieden; van vorkheftrucks tot mobiele energieopslagsystemen, voor zowel industriële en bedrijfsvoertuigen zoals:

  • Heftrucks
  • Industriële trucks
  • Landbouw- en bouwmachines
  • Reinigingsmachines
  • Hefplatforms
  • en nog veel meer.

Hoppecke trak oplossingen voor intern transport.

Indubatt is lid van Verhurend Nederland, divisie Machinehuur en kiest de merken waarmee we werken zorgvuldig uit. Wij willen de beste kwaliteit voor u. Onder andere de oplossingen van Hoppecke voldoen daarbij aan onze energievereisten voor alle (magazijn)voertuigen die gebruikt worden in het intern transport. Daarbij kunt u denken aan elektrische heftrucks en andere trekkende en hef voertuigen. Maar ook inzet van Hoppecke batterijen in andere sectoren bieden de capaciteitsgarantie die we als Indubatt geven.

Heeft u vragen over specifieke Hoppecke oplossingen, neem dan via telefoon of mail contact met ons op. Onze adviseurs nemen uw wensen graag met u door voor een passende oplossing in verhuur.

Onderhoud, service en keuring van Hoppecke batterijen

  • Geen omkijken naar, wij ontzorgen u. Anticipeer op onverwachte reparaties en verminder stilstand van uw machine / voertuig.
  • Laat uw batterij altijd onderhouden door een deskundige. Wij kunnen dit voor u verzorgen via één van onze onderhoudscontracten. Ook als u niet bij ons huurt of heeft gekocht.
  • Alle onze accu’s, batterijen en laders, zowel voor verhuur als voor de verkoop, zijn getest door onze batterijspecialisten.
  • Wij verzorgen deze keuring, óók als u niet bij ons heeft gehuurd of gekocht.

Wilt u meer weten? Of wilt u een gerichte offerte voor het huren van batterijen? Bel 073 – 633 04 05 of mail info@indubatt.nl.

Vraag een offerte aan: