Heftruck accu Jungheinrich

Jungheinrich is een van de grootste leveranciers van interne logistiek. Met een ruim aanbod in heftrucks, palletwagens, reachtrucks, stapelaars en ander intern transportmaterieel bedienen zij heel veel Nederlandse bedrijven.

De heftrucks van Jungheinrich staan vooral bekend om hun energiezuinigheid en duurzaamheid. Maximale prestaties tegen een laag energieverbruik. Sommige heftrucks kunnen zelfs met één keer laden gedurende twee ploegen worden ingezet.

Jungheinrich tractieaccu kopen of huren

Hoewel de accu’s dus goed, efficient en duurzaam zijn, komt het wel eens voor dat de tractieaccu van een Jungheinrich heftruck toe is aan vervanging of reparatie. Omdat dit type heftruck zoveel voorkomt in Nederland, hebben we ons bij Indubatt gespecialiseerd in tractieaccu’s voor Jungheinrich. Indubatt levert dan ook nieuwe en gebruikte Jungheinrich heftruck accu’s voor zowel de verhuur als de verkoop. Zo haalt u het maximale uit uw Jungheinrich heftruck.

Vragen over Jungheinrich batterijen?

accu voor jungheinrich heftruck

Heftrucks en accu’s voor elke situatie

Door het brede assortiment van Jungheinrich is er altijd een passende truck voor uw situatie. Belangrijk is dus om bij de aanschaf goed uw wensen in kaart te brengen en uw keuze daarop aan te passen. Maar, daar blijft het niet bij. Een passende tractieaccu in de heftruck is minstens zo belangrijk om alles uit uw nieuwe truck te halen. Een accu met te veel of juist te weinig capaciteit zorgt voor inefficiëntie en bovendien kan dit leiden tot een kortere levensduur.

Tractieaccu’s zijn er in alle soorten en maten. Factoren die de juiste tractieaccu bepalen zijn onder andere de inzet, capaciteit, manier van laden en in hoeverre deze goed onderhouden kan worden. Onze specialisten adviseren u graag over de juiste type accu voor uw Jungheinrich heftruck of ander intern transportmaterieel.

Jungheinrich accu huren

Wilt u een Jungheinrich accu huren? Indubatt verhuurt tractie accu’s van diverse merken. Het huren van een accu voor uw heftruck of reachtruck heeft grote voordelen.

  • Geen hoge aanschafkosten.
  • Vooraf inzicht in de kosten.
  • Uw liquiditeit wordt niet belast, geen hoge investeringskosten.
  • Altijd de juiste capaciteit.

Jungheinrich accu kopen

Koopt u liever een Jungheinrich accu? Wij hebben gebruikte accu’s voor de verkoop direct op voorraad. Het kopen van een tractie accu heeft ook veel voordelen.

  • Goede investering in uw eigen heftruck.
  • Over een aantal jaar toe aan een nieuwe? Dan is de huidige batterij nog steeds geld waard.
  • Bij Indubatt kunt u deze accu gewoon inruilen voor de huidige waarde.

Vraag een offerte aan: