Linde heftruck accu’s

Al sinds 1929 is Linde actief binnen de heftruck en ander intern transport markt. Inmiddels zijn er honderdduizenden Linde heftrucks, elektrisch of op diesel, geproduceerd. De heftrucks staan bekend om hun wendbaarheid en behendigheid. Zelfs in de kleinste ruimtes kan er prima gewerkt worden met een vierwiel Linde heftruck. Daarnaast staan ze bekend om hun lage service kosten.

Linde accu huren of kopen

In veel Nederlandse magazijnen of bedrijfshallen zien we dan ook Linde heftrucks terug. Om de levensduur van de Linde elektrische heftrucks te verlengen, is het van essentieel belang dat deze draait op de heftruck accu. Soms is deze aan reparatie, onderhoud of vervanging toe. Indubatt levert dan ook nieuwe en gebruikte Linde heftruck accu’s voor zowel verhuur als verkoop. Zo haalt u het maximale uit uw Linde heftruck.

Vragen over tractieaccu’s voor Linde trucks?

Een investering voor de toekomst!

Linde heftrucks zijn erg gemakkelijk en comfortabel in gebruik. Linde heftrucks opereren prima in de kleinste ruimtes en bieden veel comfort aan de bestuurder door de verende montage van de geïntegreerde mast en vooras. Door de populariteit zijn Linde heftrucks enorm waardevast. Een investering voor de toekomst dus!

Daarbij is het wel belangrijk dat er op de juiste manier gewerkt wordt met de juiste accu’s. De accu is namelijk vaak het duurste onderdeel binnen een intern transportmaterieel. Daar wilt u dus zuinig op zijn. De juiste accu, met de juiste capaciteit voor het type truck, zorgt ervoor dat de heftruck goed blijft functioneren. Ook het correct laden en tijdig onderhoud verlengen de levensduur van je tractieaccu en dus de waardevastheid van uw Linde heftruck.

Linde accu huren

Wilt u een accu voor uw Linde heftruck huren? Indubatt verhuurt tractie accu’s van diverse merken. Het huren van een accu voor uw heftruck of reachtruck heeft grote voordelen.

  • Geen hoge aanschafkosten.
  • Vooraf inzicht in de kosten.
  • Uw liquiditeit wordt niet belast, geen hoge investeringskosten.
  • Altijd de juiste capaciteit.

Linde accu kopen

Koopt u liever een nieuwe of gebruikte accu voor uw Linde heftruck? Wij hebben gebruikte accu’s voor de verkoop direct op voorraad. Het kopen van een tractie accu heeft ook veel voordelen.

  • Goede investering in uw eigen heftruck.
  • Over een aantal jaar toe aan een nieuwe? Dan is de huidige batterij nog steeds geld waard.
  • Bij Indubatt kunt u deze accu gewoon inruilen voor de huidige waarde.

Vraag een offerte aan: