Huur uw tractiebatterijen voor meer liquiditeit

Huur zodat u kunt investeren in uw organisatie

Bij Indubatt bieden we een innovatieve oplossing voor bedrijven die gebruik maken van tractiebatterijen. We bieden de mogelijkheid om uw huidige vloot tractiebatterijen over te kopen en deze vervolgens terug aan te bieden als huurbatterijen. Met deze service willen we onze klanten helpen bij het optimaliseren van hun bedrijfsvoering en het minimaliseren van kosten. Door voor deze constructie te kiezen kunt u uw vrijgekomen liquiditeit investeren in uw organisatie. Zo genereert u meer omzet terwijl u kan rekenen op betrouwbare tractiebatterijen die altijd perfect zijn onderhouden. Ook de zorg voor onderhoud en keuringen nemen wij bij deze huurbatterijen namelijk van u over.

verhuur tractiebatterijen

Verkoop uw tractiebatterijen en wissel in voor huur

Wat bieden wij aan?

 • Overname van uw tractiebatterijen: We kopen uw bestaande vloot tractiebatterijen over en bieden ze vervolgens terug aan als huurbatterijen. Hoe groter uw vloot tractiebatterijen, des te groter is uw vrij gekomen liquiditeit. Deze kan vervolgens worden ingezet voor de financiering van projecten waarmee u uw omzet laat groeien!
 • Zekerheid van lage maandelijkse kosten: Door te kiezen voor onze huurconstructie geniet u van lage maandelijkse kosten, wat zorgt voor financiële stabiliteit en voorspelbaarheid in uw bedrijfsuitgaven.
 • Onderhoud en keuring aan verhuur batterijen: Wij regelen het onderhoud en de jaarlijkse keuring van de batterijen, waardoor u zich kunt concentreren op uw kernactiviteiten zonder uzelf zorgen te hoeven maken over technische zaken.
 • Directe vervanging bij onderhoud of reparatie: Indien nodig zorgen wij direct voor een vervangende batterij, zodat uw bedrijfsactiviteiten zonder onderbreking kunnen doorgaan.
 • Beschikbaar voor alle merken en typen tractiebatterijen: Onze huuroptie is flexibel en geschikt voor alle merken en typen tractiebatterijen, waardoor u niet gebonden bent aan specifieke leveranciers.

De voordelen van verkopen om te huren

Door te kiezen voor Indubatt’s huurconstructie profiteert u van diverse voordelen:

 1. Financiële flexibiliteit: Door uw batterijen te verkopen en ze vervolgens terug te huren, ontvangt u een som geld die u kunt investeren in de groei van uw organisatie.
 2. Lage maandelijkse kosten: Huurkosten zijn doorgaans lager dan de kosten van het aanschaffen en onderhouden van batterijen, wat resulteert in kostenbesparingen op de lange termijn.
 3. Gemak en gemoedsrust: Met onze service hoeft u zich geen zorgen te maken over het onderhoud en de keuring van de batterijen. Wij regelen alles voor u, zodat u zich kunt concentreren op uw bedrijfsactiviteiten.
 4. Minimale downtime: Dankzij onze directe vervangingsservice kunt u blijven werken zonder onderbreking, zelfs als er onderhoud of reparaties nodig zijn aan de gehuurde batterijen.

Kies voor Indubatt en profiteer van onze expertise en betrouwbare service op het gebied van tractiebatterijen. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie!

Indubatt is uw schakel in efficiënt werken met tractiebatterijen

 • Geen hoge aanschafkosten
 • Snelle leveringen
 • Vooraf inzicht in de kosten
 • Uw liquiditeit wordt niet belast, geen hoge investeringskosten
 • Altijd de juiste capaciteit
 • De batterijen en -laders zijn altijd BMWT gekeurd

Vraag een offerte aan: