Oude accu inleveren

Gemiddeld gezien gaan tractie accu’s, bijvoorbeeld gebruikt in elektrische heftrucks, zo’n 6 tot 10 jaar mee. Hierna zijn deze aan vervanging toe om optimale en veilige werking te kunnen garanderen. Maar wat te doen met je oude of kapotte traktiebatterij? Wist u dat u hier geld voor kunt krijgen? Lever uw oude tractie accu in bij Indubatt en ontvang geld terug!

Heeft u een oude batterij die u graag wilt inleveren voor een mooi bedrag? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden of maak een afspraak om deze te komen inleveren.

Waarom accu inleveren?

Een tractiebatterij bevat schadelijke materialen zoals lood en zwavelzuur. Deze materialen moeten dus op een verantwoorde wijze worden afgebroken en verwerkt. Vervolgens kunnen de materialen worden gerecycled en opnieuw worden gebruikt in nieuwe producten. Omdat u geld krijgt voor de ingeleverde accu, zorgt u dus niet alleen voor het milieu maar levert het ook nog iets op.

Hoe veel levert oude accu op?

De prijs die u krijgt voor de oude of kapotte tractie batterij of accu is afhankelijk van hoe hoog het oude lood staat. Ook de waarde van lood heeft invloed op de prijs die u krijgt voor de accu op dat moment.

Profiteer te allen tijde van onze uitstekende service. Altijd vakkundig advies gericht op uw wensen en budget,  acute levering van producten en alle accu’s en batterijladers zijn BMWT-gekeurd.

Oude accu inruilen bij aanschaf nieuwe tractieaccu

Indubatt is specialist in nieuwe en gebruikte tractie accu’s, voor bijvoorbeeld een heftruck, reachtruck of hoogwerker. Bent u op zoek naar een geschikte accu voor uw toepassing? Onze specialisten voorzien u graag van advies.

U kunt bij Indubatt terecht voor zowel het kopen als het huren van nieuwe of gebruikte accu’s. Bij de aankoop of huur van een accu kunt u uw eventuele oude batterij ook direct inleveren. We verrekenen dan het bedrag.

Vraag een offerte aan: