Nieuw accu voor uw Heli heftruck

Het heftruckmerk Heli onderscheidt zich al tientallen jaren met heftrucks van goede kwaliteit tegen een zeer concurrerende prijs. Heli behoort tot de top 10 heftruck fabrikanten ter wereld en levert een groot assortiment elektrische heftrucks in verschillende soorten en maten. Het hart van uw Heli heftruck is de tractiebatterij (tractie accu). Bij goed onderhoud gaat zo’n tractiebatterij jaren mee, maar voor elke accu geldt dat deze na verloop van tijd een keer aan vervanging toe is. En daarvoor bent u bij Indubatt aan het juiste adres! Wij verkopen nieuwe en gebruikte tractie accu’s, maar specialiseren ons ook in de verhuur ervan. Daarnaast is uw oude accu ook nog geld waard. Deze kunt u bij ons namelijk inleveren tegen een bedrag per kilo, zodat wij daarna kunnen zorgen voor de juiste, milieuvriendelijke verwerking ervan.

Heli heftruck accu: kopen of huren

Indubatt levert tal van accu’s voor uw Heli heftruck. U kunt bij ons nieuwe en gebruikte accu’s kopen of huren. Afhankelijk van uw situatie kan huren fors voordeliger zijn dan kopen. Neem gerust contact met ons op als u benieuwd bent wat voor u de beste keuze is.

Leveren we daarnaast alle bijbehorende materialen voor uw tractie accu, geven we advies op maat én verzorgen we de inspectie en het onderhoud. Eén totaaladres dus voor uw:

Vragen over Heli batterijen?

Accu Heli Heftruck