Heftruck accu Komatsu

Komatsu elektrische heftrucks zijn een milieuvriendelijke oplossing voor uw interne transport. Met hun krachtige elektrische motoren in combinatie met geavanceerde batterijsystemen zijn Komatsu heftrucks betrouwbaar, sterk en efficiënt.

Komatsu heftrucks zijn daarnaast heel ergonomisch en voorzien van geavanceerde veiligheidsvoorzieningen, zoals automatische snelheidsregeling, achteruitkijkcamera’s, dodehoekwaarschuwing en stabiliteitssystemen. Deze functies helpen de bestuurder om veilig te werken en ongevallen te voorkomen.

Komatsu tractie accu kopen of huren

Het hart van uw Komatsu heftruck is de tractie accu (ook wel loodzuuraccu of tractiebatterij genoemd). Zonder werkende accu staat uw heftruck stil. Gelukkig gaat een goede tractie accu met het juiste onderhoud jarenlang mee, maar is deze eenmaal aan vervanging toe, dan wilt dat dit zo snel mogelijk gebeurt. Een niet werkende heftruck kan immers voor forse vertraging in uw logistieke proces zorgen.

Indubatt levert nieuwe en gebruikte tractie accu’s direct uit voorraad, ook voor Komatsu heftrucks. U kunt deze uiteraard bij ons kopen, maar heeft u ook al eens aan huren gedacht? Ook dat kan! Voor korte en lange termijn, zelfs al vanaf één dag. Handig als u een tijdelijke wisselbatterij nodig heeft.

heftruck accu huren
heftruck accu kopen

Ook kunt u bij ons terecht voor onderhoud, inspectie en keuringen van tractie accu’s, plus een ruim assortiment aan toebehoren, zoals acculaadstations en automatische vulsystemen waarmee u de levensduur van de tractiebatterij voor uw Komatsu heftruck verder kunt verlengen.

Komatsu heftruck accu nodig?

Vraag direct een offerte aan voor een nieuwe of gebruikte tractiebatterij.