De kracht van kennisdeling inzake advies & onderhoud tractiebatterijen

De intern transport wereld is immens, net als de vele bedrijven die hierin actief zijn. Door de grote diversiteit in oplossingen, de verschillende merken transportmiddelen, de gevraagde capaciteit en inzetmogelijkheden is kennis en ervaring van grote waarde. Neem nu alleen al de tractiebatterij. De tractiebatterij is het hart van veel elektrische transportmiddelen.

Kennisdeling vanuit onze experts

Indubatt B.V., al jaren bekend om haar expertise op het gebied van tractiebatterijen, laders en toebehoren deelt steeds vaker haar kennis aan leveranciers binnen interne transportmiddelen.

Gedurende de jaren heeft Indubatt B.V. een intern opleidingsprogramma ontwikkelt voor haar eigen organisatie. Met als doel haar klanten, leveranciers, partners en andere partijen binnen de intern transportwereld optimaal te ondersteunen en adviseren. Indubatt B.V. is dé schakel in capaciteit als het gaat om het verhuren van tractiebatterijen, laders, het inrichten van laadstations en alle toebehoren.

Naast de interne opleidingen binnen onze eigen organisatie kregen wij vanuit leveranciers van interne transportmiddelen meer en meer vragen over tractiebatterijen, laders en laadprocessen. Hier wilden we invulling aan geven, aldus Bianca van Ratingen van Indubatt B.V.

Deze externe vragen hebben ons doen besluiten onze kennis breder te delen in de vorm van vraaggerichte workshops aan onze leveranciers en partners, binnen de intern transportwereld. Een hoop bedrijven komen lastig aan technische specialisten. De techneuten die ze in dienst hebben zijn niet zelden nog relatief onervaren en varen met name op theoretische kennis. Indubatt heeft een schatkist aan praktijk ervaring. Door deze te delen met het bedrijfsleven helpt Indubatt bedrijven om kostbare fouten en productiestilstand te voorkomen.

Op basis van probleemstellingen, vragen die spelen in de markt en ontwikkelingen binnen intern transport kunnen leveranciers een dagdeel met de experts van Indubatt B.V. inplannen. Tijdens deze workshops wordt naast algemene kennisdeling ook een ingebrachte casus uit de praktijk onder handen genomen. Op een interactieve wijze worden de betrokkenen geïnformeerd en bij de hand genomen in kennisverrijking. De workshop wordt afgesloten met een korte evaluatie om na te gaan of alle vragen zijn beantwoord.
De opgedane kennis kan direct worden toegepast in de dagelijkse praktijk.

Indubatt B.V wil haar klanten de beste kwaliteit leveren en hoe mooi is het om deze kennis en ervaring te delen met anderen. Waardoor binnen de wereld van intern transport nog betere oplossingen en of diensten geleverd kunnen worden. Alleen door het delen van kennis onderling kunnen we met elkaar hierin het verschil maken!

Wilt u meer weten?

Is er in uw organisatie meer behoefte aan kennis om uw vloot goed te onderhouden. Neem dan contact op, wij kunnen u hier zeker bij helpen.

Ook bent u van harte welkom om een kijkje te nemen in ons Energiecentrum, De Beverspijken 33 in Den Bosch (industrieterrein De Vutter). Hier laten we u zien wat de mogelijkheden zijn op het gebied van batterijen, laders, veiligheid en toebehoren.

De koffie staat klaar. Zien we u snel? – Indubatt, úw schakel in capaciteit