Regeneratie van een tractie accu. Wat is dat?

Het regenereren is het weer optimaliseren van een gebruikte accu. Bij Indubatt krijgt elke batterij een tweede leven en we zorgen dat de tractie accu weer wordt opgeknapt voor de benodigde inzet. Dit kan door bijvoorbeeld het herstellen van het zuur in de cellen tot het vervangen van verbinders. Onze experts zijn hiervoor opgeleid.

Verleng levensduur

Door het gebruiken van een tractie accu in een machine of voertuig gaat deze achteruit. Dagelijks, wekelijks en maandelijks tractiebatterij onderhoud werkzaamheden verlengen de levensduur van de batterij aanzienlijk.

Reviseren loont

Waarom een nieuwe tractiebatterij kopen als een gebruikte batterij de oplossing kan zijn? Bij Indubatt reviseren we de heftruckbatterijen. Dit doen we in onze speciale testruimte waaraan de batterijen aan een heuse capaciteitstest worden onderworpen. Het resultaat van deze test bepaalt vervolgens wat onze experts gaan herstellen aan de batterijcellen.

Wilt u ook weten of uw batterij toe is aan vervanging of dat reviseren ook voor uw batterij loont? Bel ons en één van onze experts maakt direct een afspraak met u.

regeneratie van tractie accu door Indubatt
Recycling | Duurzaam | MVO | Tweede hands | Reviseren | Regenereren

Duurzaam = MVO = Regeneratie accu’s

Als een tractiebatterij een tweede leven krijgt, is een grote investering in een nieuwe batterij niet nodig. Het regenereren van je batterij is ook nog eens zeer Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO). En dat is in deze tijd heel belangrijk. Veel bedrijven zijn op zoek naar het verduurzamen van (werk)processen. Het opknappen van een gebruikte heftruckbatterij levert een grote bijdrage aan het milieu aspect. Hoe MVO bewust bent u?

Nog meer weten regeneratie tractie accu’s?

Nu weet u iets meer over het reviseren van een tractiebatterij. Wilt u meer weten over een bepaalde toepassing? Of hebt u een specifieke vraag voor uw voertuig, machine of batterij? Neem dan contact op met één van onze specialisten. Zij staan vol enthousiasme klaar om vragen te beantwoorden en hun kennis te delen.

Ook bent u van harte welkom om een kijkje te nemen in ons Energiecentrum, De Beverspijken 33 in Den Bosch (industrieterrein De Vutter). Hier laten we u zien wat de mogelijkheden zijn op het gebied van batterijen, laders, veiligheid en toebehoren.

De koffie staat klaar. Zien we u snel? – Indubatt, úw schakel in capaciteit

Indubatt Energiecentrum Verhuur Verkoop tractie batterijen accu's en laders