Traktiebatterijen huren of kopen

“Het Corona virus treft ons allemaal, privé en zakelijk.
Onze bijdrage in deze bijzondere tijden is dat we nóg sneller onze energiepakketten (traktiebatterijen, laders, accu’s) bij onze klanten in de vitale sectoren leveren, zoals ziekenhuizen, distributiecentra en logistieke sector.
Ook storingen en noodzakelijk onderhoud krijgt voorrang zodat iedereen het belangrijke werk kan blijven doen. ….”
Dit komt uit ons LinkedIn bericht van Indubatt op 19 maart 2020.

Mogelijkheden tijdens recessie

De eerste golf van het Corona virus is zo goed als voorbij. Maar wat nu? Hoe is het economische klimaat eraan toe na de intelligente lockdown? Zijn uw leveranciers niet failliet gegaan? En hoe financieel stabiel zijn uw klanten nog?
Hoe diep is de recessie waar we met z’n allen in zijn gekomen?
Het is een onzekere toekomst waar uitdagingen liggen voor ieder bedrijf in alle werkgebieden. Welke mogelijkheden biedt ‘het nieuwe normaal’?

Voordelen van Huren

In een tijd van onzekerheid worden grote investeringen in bijvoorbeeld intern transport vaak uitgesteld. Maar om toch te kunnen voldoen aan de vraag van de klant, is huren een bijzonder goed alternatief. Voor nu én voor de nabije toekomst, totdat er wat meer toekomstzekerheid is.

Een aantal voordelen van huren:

  • Geen hoge aanschafkosten
  • Vooraf inzicht in de kosten
  • De ondernemingsliquiditeit wordt niet belast, geen hoge investeringskosten
  • Flexibel inzetbaar ivm huurperiode (naar gelang de noodzaak)
  • Altijd up-to-date materiaal en technologie
Klaar voor de verhuur tractie batterij accu
Traktiebatterij - Tractiebatterij - Heftrucks - Intern Transport

Advies op maat

Vaak is een verhuurbedrijf ook nog eens zo deskundig onderlegd, dat er voldoende kennis en expertise aanwezig is om advies op maat te geven. Hierdoor is er een win-win situatie voor alle partijen.

Vraag uw leverancier van uw machines of het mogelijk is om gebruik te maken van verhuur mogelijkheden. Zo maakt u gebruik van alle (verhuur)voordelen en bent u verzekerd van de juiste capaciteit voor uw bedrijfsprocessen.

Gaat het om machines met een traktiebatterij zoals een heftruck, reachtruck of een hoogwerker, dan kunnen wij uw verhuur partner zijn. Of wilt u meer weten over huren of kopen van een traktiebatterij bij Indubatt? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag.

Indubatt, úw schakel in capaciteit

Voor meer informatie kunt u ook onze brochure downloaden: Indubatt, Úw schakel in capaciteit.